Kunde
BCC Castellana Grotte
Beliggenhed
Italien
Ønsket løsning
Automatiske kundebokse
Produktet
Gunnebo SafeStore Auto Maxi

Differentiering af services med Gunnebos Automatiserede kundeboksløsninger

 

“Kunder reagerer positivt fordi denne løsning giver dem større frihed og direkte adgang til deres værdigenstande” - Augusto Dell’Erba, administrerende direktør hos BCC Castellana Grotte.

Baggrunden: For at differentiere sine services i forhold til konkurrenterne, forsøgte BCC Castellana Grotte, en andelsbank med 13 filialer, der dækker regionerne Puglia og Basilicata i Syditalien, at tilbyde en moderne og automatisk kundeboksløsning, uden at udvide den fysiske filial. Den nye service skulle også levere langt større fleksibilitet til kunderne og på samme tid tilbyde en omkostningsbesparende løsning for banken.

Løsningen: Med SafeStore Auto Maxi, Gunnebo´s automatiserede kundeboksanlæg til store selvbetjeningsområder, blev der fundet en løsning der opfyldte alle bankens ønsker og krav.

Kommentarer fra kunderne: Augusto Dell’Erba, administrerende direktør hos BCC Castellana Grotte, taler om de fordele, dette har givet.

“Vi besluttede os for at investere i et automatiseret højteknologisk kundeboksanlæg for at tilbyde vores kunder en avanceret service, fordi vi indså at der var en stor efterspørgsel efter sådanne speciel services af høj kvalitet. Vores fordel som pengeinstitut har været at vi har kunne profilere os selv for vores kunder med en sofistikeret og en brugervenlig løsning, hvilket har givet os anerkendelse som en bank, der anvender de bedste teknologiske løsninger. Derfor giver dette os helt sikkert en konkurrencemæssig fordel.

"Kunderne reagerer positivt, fordi de forstår hvilken frihed og muligheder den nye løsning giver i forhold til tidligere – og at de ikke længere behøver at kontakte en bankmedarbejder på forhånd, men kan gå ind i banken efter behov og få direkte adgang til deres kundeboks, uden ventetid og med VIP- status”. "Denne løsning gør det muligt for kunden selv at administrere tilgangen til deres kundeboks, da anlægget ikke kræver tilstedeværelse af personale dedikeret til dette. Det medfører selvfølgelig en vis omkostningsbesparelse. Men frem for alt øges den generelle effektivitet og måden hvorpå man har adgang til sin kundeboks. Kunderne sætter derfor stor pris på denne løsning. SSA er derfor også et værktøj, der differentierer os fra konkurrenterne og skaber kundeloyalitet og -fastholdelse.”

BCC Castellana Grotte

Se videoen med Augusto Dell’Erba, administrerende direktør hos BCC Castellana Grotte, der taler om fordelene ved SafeStore Auto

Se video